За нас

ДЕТЕЛИНА МЕДИЯ ООД извършва медийна дейност чрез инвестиране на творчески, технологически и финансови ресурси за създаването на специализирана телевизионна програма с наименование ТВ 999. Тя се разпространява на територията на цялата страна по кабелен път и чрез сателит.
ТВ 999 е национална телевизия, която достига до зрителите на територията на страната.
Първият в България денонощен развлекателно-познавателен филмов и информационен канал, който се излъчва на български език в SD и HD формат.
24-часово излъчване.
ТВ 999 представя нови филми и съвременна класика от игралното и неигралното кино, създадени от водещи световни кинематографи.
999 е телевизия, която е напълно прозрачна по отношение на своето финансиране.
В ефира на ТВ 999 зрителите имат възможността да гледат директни включвания от страната в рубриката „Гореща точка“, които освен ефирно, могат да бъдат следени и във фейсбук страницата на 999. По този начин успяваме да достигнем до голяма част от аудиторията, а формата става още по-атрактивен. По ТВ 999 може да следите и спортни събития в страната.
Според авторската концепция, ТВ 999 е телевизионен канал за семейно гледане. Това е своеобразен дайджест на най-добрите произведения на съвременното руско, така и украинско кино и телевизионно изкуство и Ваш гид по необятните простори на този изключително многообразен и безкрайно привлекателен свят.
Научно-популярните и документалните филми са за тези, които се интересуват от последните достижения и най-новите технологии.
За любителите на пътешествия, ловците на нови знания, идеи и впечатления. За желаещите да изпробват света “на вкус”.
Излъчваме филми и сериали от всички жанрове – мелодрами, комедии, исторически драми за доброто и лошото, любовта и омразата, предателството и интригите, заснети от известни режисьори. Любителите на загадките, тайните и сензационните разобличения ще се насладят на вълнуващи криминални сериали и военни приключения.
Много от това, което сме планирали за излъчване, българските зрители ще видят за първи път. Но освен телевизионните премиери, Вас ви очакват вълнуващи срещи с най-добрите произведения, истинската класика на игралното и неигралното кино от последните десетилетия, независимо от тяхната жанрова принадлежност.
ТВ 999 е кино от най-високо ниво с най-високо качество на телевизионната “картина”.
Техническото обезпечаване за излъчване на TB 999 е от най-високо ниво, като с със същото оборудване работят телевизионни канали като


и много други.

Оставете вашите коментари

Коментирайте като гост

0
правила и условия за ползване.

Коментари